Autor: Siim Sultson • 20. juuni 2024

Tallinna vanalinna kinnisvara on asjatundjate maiuspala

See kinnisvara on nii-öelda pommikindel: kui mujal hinnad tõusevad-langevad, tehingute arv paisub-kuivab, siis siin on ajatu rahu. Esteetilise naudingu saad kauba peale.
Foto: Liis Treimann

Seal on terve rida eeliseid - selliseid, mida muud piirkonnad eriti eluasemeturu tähenduses naljalt pakkuda ei suuda. Kõige populaarsemad, andis aprilli alguses Kinnisvarauudistes teada ELUM Kinnisvara partner ja kutseline maakler Eveli Lindell, on suured kolme- ja neljatoalised perekorterid. Piirkond on tõeliselt noobel. Selle on esimeses järjekorras, nagu ilmneb, ära tabanud väliseestlased: ajalooliselt märgiline ja tähenduslik trend.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474