Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. juuli 2024

Väikeinvestorid hakkavad kinnisvaraturule tagasi tulema

Väikeinvestorid on vaikselt kinnisvaraturule tagasi tulemas ning otsivad hea hinnaga kvaliteetseid üürikortereid, kommenteerib turuolukorda ELUM Kinnisvara partner Eveli Lindell.
Eveli Lindell
Foto: ELUM Kinnisvara

„Viimaste kuude jooksul on turule saabunud enam neid investoreid, kel on olemas vabad vahendid, mida paigutada üürikinnisvarasse,“ selgitab Lindell. „Reeglina nad laenu ei võta ning ei sõltu seega ka kõrgest euriborist. On ka näha, et turule sisenevad tavainimesed, kel suurem investeerimiskogemus veel puudub, kuid sääste, mida investeerida, on.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474