Autor: Raul Reino • 17. november 2021

Raul Reino: mis asukoht, asukoht, asukoht?! Kinnisvara väärtuse määravad naabrid

Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino
Foto: Erakogu
Unistuste asukohast vanalinnas, keset rohelust ja linnulaulu, või merevaatest pole tuhkagi kasu, kui su naaber on kurjuse kehastus Sauron, kirjutab Äripäevas Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino.

Iga kinnisvaravaldkonnaga kokku puutunud inimene oskab une pealt öelda, et kinnisvara väärtuse määravad asukoht, asukoht ja asukoht. Aga mis väärtust pakub tegelikult asukoht, kui su naaber paugutab ajaviiteks tulirelva, remondib öösiti valju muusika saatel BMWd või takistab igal võimalikul viisil juurdepääsu sinu krundini?

Me oleme neid pealkirju lugenud. "Naine tegi Nõmmel teiste majaelanike elu põrguks", "Üks naaber murrab teisel käeluu, peksab ja lööb, teine laseb gaasi vastu", "Vana olija terroriseerib uut sissekolijat", "Naaber lõikas meie veetoru läbi, et eelisjärjekorras meie pool majast endale osta".

Need on vaid üksikud väljavõtted lugudest, mis viimastel aastatel ajakirjandusse on jõudnud. Suur osa neist, mis esikülgedele värvi annavad, on pigem erakordsed juhtumid, kus inimesed on sageli põhjusega tundnud juba muret oma elu ja tervise pärast. Kuid see on vaid jäämäe veepealne osa reaalsest elust, mida paljud inimesed peavad üle elama igakuiselt.

Jätka lugemist Äripäevas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474