22. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi: Ühe turvafirmaga lihtsalt ei saa hakkama

Rimi Eesti tehniliste hangete direktor Karmo-Kaas Lutsberg põhjendas oma marketite andmist Läti firmalt Grifs kohalikule turuliidrile Falck sellega, et ühe turvafirmaga olukorras, kus töötajaid pole, lihtsalt hakkama ei saa.

"Seoses keerulise olukorraga tööjõu turul on Rimi juba selle aasta algusest ostnud turvateenuseid osades kauplustes Grifs'i kõrval ka Falck'st,” kirjutas varem Rimi Eesti juhi kohal töötanud Lutsberg. „Kahe turvafirma kasutamine on eelkõige põhjendatud keerulise olukorraga tööjõu turul ning kahe partneri kasutamine annab Rimile kliendina võimaluse mehitada kaupluste turvateenistused parimal võimalikul moel,” lisas direktor.

Lutsberg lisas, et turvatöötajate puudus on täna probleemiks nii Falck's, Grifs's kui ka kõikides teistes turvafirmades ning kuna Rimi kett on üks suuremaid mehitatud turvateenuse ostjaid, siis ei ole võimalik töötada ainult ühe hankijaga.

”Rimi'l on kehtivad lepingud nii Grifs'i kui Falck'ga ning eesmärk on jätkata koostööd mõlema teenusepakkujaga ning seeläbi tagada Rimi kaupluste parim mehitatus turvateenusega,” märkis Lutsberg.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474