10. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Colemont: tahame Eestis turuliidriks saada

Colemont Eesti Kindlustusmaakler tahab saavutada kindla turuliidri positsiooni Eesti kindlustusmaaklerite turul, teatas ettevõte.

Aasta tagasi Eestis esinduse avanud rahvusvaheline kindlustusmaaklerfirma Colemont Eesti Kindlustusmaakler OÜ jätkab laienemist siinsel turul, allkirjastades täna varem Hansapanga Grupi all tegutsenud BKM Kindlustusmaakler OÜ ostu-müügilepingu.

Antud tehingu tulemusena tõuseb Colemont üheks suurimaks kindlustusmaakleriks Eestis.

Colemont Eesti Kindlustusmaakler OÜ tegevjuhi Heiki Nurmeotsa sõnul ei tähenda BKM Kindlustusmaakler OÜ omandamine Colemont'i ambitsioonide realiseerumist Eestis. "Kaalume tõsiselt edasisi erinevaid laienemisvõimalusi, et saavutada kindel turuliidri positsioon siinsel turul," selgitab Nurmeots.

"Antud tehingu käigus kasvab Colemont'i meeskond peaaegu kaks korda - olemasolevale 10 töötajale lisandub 17 kindlustusprofessionaali," räägib Nurmeots. Ühtlasi suundub ettevõte ka regionaalsesse ärisse, omades lisaks Tallinnale nüüdsest kontoreid ka Tartus, Pärnus, Rakveres ja Viljandis. "Meie eesmärk on oma tegevust regioonides oluliselt laiendada, mis võimaldab tuua oma professionaalne tugi meie klientidele üle Eesti veelgi lähemale," lisab Nurmeots.

Lisaks sellele plaanib Colemont jätkuvalt tugevdada oma positsiooni ka teistes Baltimaades. Käesoleva aasta mais avati esindus Lätis, peatselt on plaanis avada esindus ka Leedus. Laienemise eesmärgiks on pakkuda efektiivselt toimivat ülebaltikumilist kindlustusvahendusteenuse võrgustikku, mis võimaldab klientidel läbi ühe partneri hallata oma tegevusega seonduvaid riske kõigis kolmes Balti riigis. "Ka täna omavad mõned rahvusvahelised kindlustusmaaklerettevõtted esindusi nii Eestis, Lätis kui Leedus, kuid me ei näe nende tegevuses sellist kolme riigi vahelist koostöösüsteemi, nagu meie seda teha tahaks," selgitab Nurmeots.

Eelmise aasta sügisel Eestisse laienenud Colemont Eesti Kindlustusmaakler OÜ on täisteenust pakkuv kindlustusmaaklerettevõte, mille tegevus on suunatud suurte ja keskmise suurusega ettevõtete riskide komplekssele maandamisele.

Colemont Eesti Kindlustusmaakler OÜ kuulub kontserni Colemont Global Group, mille emaettevõte alustas tegevust 1992. aastal USA-s.

14 tegevusaasta jooksul on organisatsioon tõusnud suuruselt neljandaks kindlustusmaaklerettevõtteks USA-s. 2005. aastal otsustati oma tegevus muuta rahvusvaheliseks ning sellest alates on Colemont'i ülemaailmne võrgustik kiiresti kasvanud. Praeguseks on Euroopas avatud esindused Inglismaal, Eestis, Soomes, Rootsis, Bulgaarias, Lätis, Venemaal ja Hispaanias. Peatselt avatakse esindused ka Poolas, Ungaris, Tšehhis, Austrias, Leedus, Ukrainas, Taanis ja Norras.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474