8. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastekodulapsed varastasid mänguasju

Falcki turvatöötajad pidasid ühes Tallinna kesklinna kaubanduskeskuses kinni lastekodulapsed, kes varastasid kokku 2849 krooni väärtuses mänguasju, teatas Falck.

1. novembri õhtul märkas turvatöötaja, kuidas kolm poissi müügisaalis riiulitelt haaratud mänguasju põue toppisid. Seejärel väljusid poisid turvaväravate häiresignaali saatel müügisaalist ja pistsid jooksu. Turvatöötajatel õnnestus kinni püüda 10- ja 11aastased vargapoisid, nende kolmas kaaslane pääses põgenema. Ühes Tallinnas lastekodus elavate poiste põuest tuli lagedale 2849 krooni väärtuses mänguasju, põhiliselt Lego konstruktoreid. Falcki turvatöötajad andsid vargapoisid üle politseile.

Falck valvab enamikku Eesti suurematest kaubanduskeskustest. Käesoleva aasta kümne kuu jooksul on Falcki turvatöötajad politseile üle andnud enam kui 5000 õiguskorra rikkujat, kellest üle 3000 jäid vahele poevargusel.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474