8. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa kasum kasvas mullu 26%

Elisa mobiilside teatas, et firma käive ületas 2006. aastal 1,6 miljardi krooni piiri, kasvades aastaga 17%. Elisa kasum kasvas 26% ehk 376 miljoni kroonini. Aastaga investeeris Elisa 200 miljonit krooni.

„Elisa on olnud mitu aastat järjest turu kõige kiiremini kasvav kvaliteetoperaator ning seejuures tegutsenud hea kasumlikkusega,” ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen ettevõtte avalduses. "Investeerisime mullu levi parendamisse Eesti erinevates piirkondades 200 miljonit krooni. Palju uusi kliente liitus Elisaga nii Tallinnas kui ka Türil ja Värskas.”

Sami Seppäneni sõnul jätkab Elisa tänavu uute tugijaamade püstitamist üle Eesti. „Tänapäeva ühiskonnas ei oma büroolaua asukoht enam nii suurt tähtsust, sest tänu kommunikatsioonivahenditele saab tööd teha pea kõikjal," märkis Seppänen. "Üha enam leviv mobiilse interneti kasutamisvõimalus ja -harjumus on asjad, millega kvaliteetoperaator kindlasti arvestab. Kaasaegse inimese peamine väärtus on aeg ja mobiilside aitab tal oma aega võimalikult säästlikult ja efektiivselt kasutada.”

Elisa klientide arv kasvas 2006. aasta lõpuks 294 500 kliendini, aastane juurdekasv oli 11%.

Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu lausus, et lisaks heale levialale on Elisas püsiväärtustena lai teenustevalik ja kõrgel tasemel klientide teenindus. „Kui eelmisel aastal kujunesid olulisemateks märksõnadeks 3,5G, ülikiire Internet ning uued lahendused Elisa Kodu ja Elisa Kontori pakettides, siis nende tehnoloogiate baasil pakutavad uued teenused on meie prioriteediks sel aastal," lisas Andrus Hiiepuu.

Elisa andmesideteenuste käive 2006. aastal oli 240 miljonit krooni ehk 12% võrra rohkem kui 2005. aasta vastav näitaja.

Elisa on Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator, mis pakub kõne- ja internetilahendusi nii mobiilside- kui ka püsivõrgu kaudu. Elisa mobiilsidevõrgu levialas elab 99% Eesti elanikkonnast. Elisa ja globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt Elisa ja Vodafone pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa pakub püsivõrgu- ja internetilahendusi Talllinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474