30. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara ärikasum kahanes enam kui neljandiku

Arco Vara sai teises kvartalis hiiglasliku erakorralise tulu, ärikasum kahanes enam kui neljandiku.

Arco Vara võõrandas teises kvartalis 118,6 mln krooni eest finantsvarasid. Ettevõte teenis seeläbi teises kvartalis 158,1 mln kroonise puhaskasumi. Aasta varem teenis arendaja 12,7 mln krooni puhaskasumit.

Ettevõtte ärikasum aga kahanes 28 protsenti. Mullu teises kvartalis oli ärikasum 21,8 mln krooni, tänavu 15,8 mln krooni.

Ettevõtet käive kasvas 129,3 mln kroonilt 147,1 mln kroonini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474