1. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO vahendab õigusabikindlustust

Täna alustas ERGO õigusabikindlustuse müüki, mille pakkujaks on Euroopa suurim õigusabikulude kindlustusselts D.A.S, teatas kindlustusselts.

Tegemist on kahe kindlustusseltsi koostööga, millega ERGOst saab D.A.S õigusabikulude kindlustustoodete vahendaja Eestis. Mõlemad kuuluvad ERGO Kindlustusgruppi (ERGO Versicherungsgruppe AG).

„On loomulik, et ühendame jõud ja teadmised-oskused ka Eestis. Õigusabikindlustusega laiendab ERGO veelgi oma senipakutavat kindlustusteenuste ja pensionilahenduste valikut ning annab kliendile võimaluse saada terviklikuma kaitse paljude ootamatute olukordade puhul. Lai haare, kvaliteetsed teenused ning personaalne professionaalne nõustamine suurendab ERGO konkurentsieelist kindlustusturul,“ kommenteeris ERGO juhatuse liige Sergei Vahnitski.

D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse ASi juhatuse liikme Maiko Kalveti sõnul aitab sõsarfirma ERGO suurim kontorite- ja agentidevõrk teenindada õigusabikindlustuse kliente kõikjal üle Eesti. „Õigusabikulude kindlustus on tänavu olnud ainus kasvav kindlustusvaldkond Eestis, sest majanduskriisi ajal loevad inimesed senisest hoolikamalt raha ega maksa kergekäeliselt kinni kellegi teise põhjustatud kahju,“ lausus Kalvet.

„Kuna õiguse jaluleseadmine võib kujuneda väga kulukaks ning seda eriti veel mõne suure ja tugeva vastaspoolega vaieldes, on juriidilisi riske mõistlik maandada kindlustusega. Lääne-Euroopas on tavaline, et lisaks kodu-, sõiduki- ja elukindlustusele sõlmitakse täiendavat kaitset pakkuv õigusabikulude kindlustus.“

Õigusabikulude kindlustuse mõte on aidata inimesi oma seaduslike õiguste eest seismisel. Ühelt poolt hüvitab D.A.S õiguse jaluleseadmiseks kuluva raha, teisalt annab selts nõu, kuidas saab kõige paremini vältida seda, et kellegi teise käitumine inimese eelarvesse augu lööb.

D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse AS pakub erinevate õigusabikulude kindlustamist, kahjujuhtumite korral juriidilist nõustamist ning õiguslike huvide kaitsmist nii era- kui äriklientidele Eestis ja välismaal.

Kahjujuhtumi korral hüvitab D.A.S. klientidele advokaatide, tunnistajate ja ekspertide tasud, riigilõivud, kohtuotsuse järgi väljamõistetud vastaspoole kohtukulu, reisikulu välismaistes kohtutes toimuvatele istungitele ja täitekulu ning tasub vajadusel kliendi eest ka kautsjoni. Eestis algavad õigusabikulude kindlustuse hinnad alates 42 kroonist kuus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474