4. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Remoluft: Celander Ehitus on meile 1,9 miljonit võlgu

Celander Ehituse alltöövõtjana Meritoni hotelli kütte- ja ventilatsioonisüsteemid paigaldanud AS Remoluft ootab 1,9 miljoni kroonise võla tasumist.

"Oleme juba Fraagos Grupiga teinud ühise pankrotiavalduse Celander Ehituse suhtes maksmata arvete pärast," ütles ASi Remoluft juhatuse liige Silver Õunapuu. "Kahe nädala pärast on meie poolt tehtud töödele nende võlgnevus 1,9 miljonit krooni," rääkis ta nõudest ehitusfirma vastu.

Et saneerimiskava kinnitatakse, Õunapuu ei usu. "Alguses nad rääkisid head juttu küll saneerimise kohta, aga kuna nende suhtlemine on ainult mõni üksik telefonikõne, siis oleme täiesti viimase piirini viidud," märkis Õunapuu. Ta lisas, et Celander Ehitusest e-kirjadele ei vastata ja suhelda ei taheta ning kõik on kordamööda puhkusel. "Nende ilus kena jutt nendest põhjamaa töödest ei ole väga usutav ," arvas Õunapuu.

"Ei ole ka selles kindel, et pankroti järel saame raha tagasi," märkis Õunapuu. Ta nentis, et ka niisama käed rüpes ei saa nad oodata, sest summa on nende jaoks piisavalt suur, et hirmu tunda. "Nende väitel on nende varadel kõik pandid ja hüpoteegid peal, see tähendab, et esimese järgu võlausaldajad - pangad - võtavad kõik ära ja võibki olla kõik," rääkis Õunapuu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474