6. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Espaki käive suurenes 11,3 protsenti

Espak ASi käibe kasv ületas juhatuse esimehe Arvi Liiviku sõnul veidi ootusi, järgmist aastat prognoosib ta tagasihoidlikumaks.

Liivik täpseid numbreid ei soovinud anda, põhjendades seda asjaoluga, et majandusaasta aruanne on auditeerimata, kuida märkis, et käibe kasv oli oodatust veidi suurem – ettevõte planeeris kümneprotsendist kasvu.

Selleks aastaks on ootused väiksemad – ehitusturg on passiivne. ”Ootame viieprotsendilist tõusu. Kui suudame turgu ümber jagada, siis ehk saamegi,” nentis Liivik.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474