24. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgus kinnisvara&shykonverentsi pääsme võitja

Foto: Äripäev
Kinnisvarauudised.ee uudiskirjaga liitumise kampaania raames võitis priipääsme Äripäeva kinnisvarakonverentsile Ober-Haus Kinnisvara kinnisvaraspetsialist Heleri Saarvelt.

„Müügitöö on minuni jõudnud juba ammu, kuid müüa kinnisvara – see on midagi palju enamat,“ tutvustab Heleri ennast Ober-Hausi kodulehel. „Naudin positiivseid emotsioone klientidelt, kes tänavad eduka kinnisvaratehingu eest; huvilistelt, kel läheb õiget objekti ära tundes silm särama; ja kolleegidelt, kellega on meeldiv koostööd teha.“

Vaata Äripäeva kinnisvarakonverentsi kava ja esinejaid siit!

Heleri lisab: „Mina olen see, kes on maakler ja enamgi veel. Imetlen selle töö mitmekülgsust. Minu eesmärgiks on täita Sinu, kui kliendi, unistused!“

Tehnilisest küljest nägi loos välja nii. Kampaania vältel Kinnisvarauudised.ee uudiskirja tellinud 77 inimest reastati loosimiseks nime ja meiliaadressi sisestamise aja järgi. Kolm Kinnisvarauudised.ee ja konverentsi korraldamisega mitte seotud Äripäeva töötajat pakkus skype’i vahendusel välja viis suvalist numbrit. Nende põhjal arvutati keskmine ja priipääsme sai sama numbriga uudiskirja tellija.

Vahendame teisipäeviti tasuta saadetavas uudiskirjas eelneva nädala olulisemaid kinnisvaravaldkonna uudiseid, millest suur osa on Kinnisvara ja Ehituse teemaveebi enda loodud. Sellest tulenevalt pakume oluliselt teistsugust ning puhtalt kinnisvarasektori põhist uudismaterjali, kui Äripäeva enda uudiskiri.

Uudiskirjast võib leida turukommentaare, intervjuusid, kinnisvaraedetabeleid, infot seadusemuudatustest, kinnisvaraüritustest ning muust kinnisvarast huvituvale ja kinnisvarasektoris töötavale inimesele olulisest. Nii arvuti ekraanilt, mobiiltelefonist kui ka tahvelarvutist loetav uudiskiri annab sektoris toimuvast hea ülevaate ja hoiab kokku oma põhitööga hõivatud lugeja aega.

Äripäeva kinnisvarakonverentsi väärtus on 299 € + km. Praeguse soodushinnaga registreerimiseks täida veebis olev registreerimisvorm või kirjuta aadressil [email protected].

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474