26. september 2017

Merko pälvis Euromoney tunnustuse

Tartu mnt 52
Autor: Maris Tomba

Äri- ja investeerimisajakiri Euromoney tunnistas Eesti parimaks kinnisvaraarendajaks Merko, millel valmis hiljuti viiest eluhoonest koosnev elamuarendus Tallinnas aadressil Tartu mnt 52.

Merko pälvis esikoha nii üld-, elukondlikus kui multifunktsionaalse kasutusega kinnisvara kategoorias. Lisaks tunnistati Merko tütarettevõte Merks taas ka Läti parimaks elukondliku kinnisvara arendajaks, teatas ettevõte.

„Järjekordse Euromoney uuringu tulemused on tunnustus eeskätt meie ettevõtte kinnisvaraarenduse valdkonna spetsialistidele. Tunnustusele lisab kaalu ka asjaolu, et uuring tugineb valdkonna spetsialistide tagasisidel,“ kommenteeris Merko Ehituse juhatuse esimees Andres Trink.

Majandusajakirja Euromoney viis uuringut Real Estate Survey läbi juba 13. korda. Uuringu tulemused baseeruvad teiste turuosaliste ja valdkonna spetsialistide hinnangutel – uuringus osalevad ja oma hinnangu annavad nõustajad, arendajad, investorid, pangad, ärikliendid ja lõppkasutajad. Vastajate käest küsitakse, millised firmad on nende hinnangul viimase 12 kuu jooksul silma paistnud parima toote- ja teenusepakkujana kinnisvarasektoris. 2016. aasta küsitluses osales üle 2400 vastaja enam kui 1200 ettevõttest 75 riigist.

Merkol on praegu Tallinnas ehituses üle 400 korteri Noblessneris ja Paepargis ning arendusfaasis 300 korteriga projekt Haaberstis ning kokku ligikaudu 3000 korteriga projektid kesklinnas ja Maarjamäel. Tartu mnt 52 korterelamutes on ligikaudu 80% korteritest müüdud ning ostjatele juba üle antud.

X

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806