Noorus SPA plaanib miljoneid investeerida

Noorus SPA Hotell Narva-Jõesuus
Noorus SPA Hotell Narva-Jõesuus

Paberite järgi miinuses Noorus Spa Hoteli omanikel on tohutult laienemisplaane, näiteks lootsid nad tuntud ettevõtja Ain Hanschmidti firmalt osta Tallinnas asuvat Pirita TOPi.

Ettevõte pidas isegi läbirääkimisi ja tellis hotelli tehnilise auditi, kuid lõpuks ostmisest siiski loobuti, kuna objekt on muinsuskaitse all, see aga oleks nõudnud täiendavaid investeeringuid. 2018. aastal müüs hotelli omanik AS Infortar Pirita Spa hoopis ettevõttele Purje Vara OÜ.

See aga ei tähenda, et Narva-Jõesuus asuva Noorus Spa Hotel on laienemisplaani pealinna maha matnud, kinnitas Noorus Spa Hoteli juhataja ja Noorus OÜ juhatuse esimees Filipp Dolþkov. Omanikul on kavas lähiaastail eraldada uuteks investeeringuteks soliidne summa.

Muu hulgas kavandatakse sellel aastal alustada Narva-Jõesuus veekeskuse ehitamist.

Veekeskuse 1500–1800 ruutmeetri suurune hoone kavatsetakse ühendada praeguse Noorus SPAga. Ehitusega plaanitakse alustada juba sellel aastal, kuid palju sõltub Narva-Jõesuu linnavalitsusest. “Kui linnavalitsus tuleb meile vastu ja vaatab meie projekti operatiivselt läbi ja annab ehitusloa, alustame aprillis,” ütleb Dolþkov. Tema arvestuste kohaselt võiks uus veekeskus valmida juba 2020. aasta suvehooajaks.

Dolþkov nimetab ettevõtte muude plaanide hulgas Narva-Jõesuu pargiala loomist, mis ühendaks Noorus Spad ja Liivaranda. Lisaks sellele on kaalutud arenguplaane Tallinnas ja Riias ning Dolþkov ütleb, et Ida-Virumaast väljapoole liikumine on üksnes aja küsimus.

Loe pikemalt SIIT

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised