Autor: Siim Sultson • 22. september 2023

Tamla arendajaile ja suurinvestoreile: harjuge tänaste müüginumbritega

Elukondlike uusarenduste müügitempo on kevadest ja suvest tasapisi kasvamas, ent kuhjunud laomahtu alles annab realiseerida. Praegu müüakse uusarendusi 2/3 sellest mahust, mis oli enne Euribori tõusma hakkamist, nendib Eften Capitali juhatuse liige Kristjan Tamla.
Eften Capitali juhatuse liige Kristjan Tamla osutab, et realiseerimata uusarenduste müük saavutas oma tipu kevadel.
Foto: Andras Kralla

Vastates kolmele küsimusele, Tamla heidab valgust olukorrale elukondlike uusarenduste turul.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474