Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. veebruar 2024

Omanik tahab maksta haldurile vähem kui santehnikule

Õiglaselt väärtustatud kinnisvara haldusteenus tagab omanikule kinnisvara jätkusuutlikkuse, kasutajate kõrge rahulolu ning tootluse, kirjutab Forus Expert äriliini juht Alex Roost.
Probleem pole praegusel ajal isegi nii palju hinnastamise mudelis, vaid teenuse väärtustamises, nendib Forus Expert äriliini juht Alex Roost.
Foto: Mardo Mannimagi STUUDIO7

Kahjuks paljud kinnisvara omanikud ei oska tänasel päeval piisavalt väärtustada head haldusteenust. Siiamaani arvatakse, et kõige taga on ainult halduri ressurss ning mida soodsam haldusteenus, seda sobilikum on see nii üürnikule kui ka omanikule. Tegelikult see nii ei ole. Lisaks puudub arusaam haldusteenuse olemusest ning tihtipeale ajatakse haldus ja hooldus segamini.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474