Autor: Juuli Laanemets • 8. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KV.EE: üürilisi paelub nii 185 kui ka 1300 eurone rendikorter

Kinnisvaraportaali KV.EE suvekuude kümne vaadatuima üürikorteri seas on nii alla paarisaja eurose kuuüüriga ühetoalisi kui ka 1300 euroni küündiv vanalinna korter.

KV.EE juhi Tarvo Tesloni sõnul on üürikorterite turg praegu sama kuum kui viimaste nädalate ilmad. „Iga päev pannakse meile üles üle 120 kuulutuse, millest iga viies pakkumine on otse omanikult ja kõige paremad neist napsatakse ära tundidega. Eelistatud on soodsama hinnaga ja otse omanikelt pakutavad üürikodud,“ ütles Telson. „Kui ahjukütet peetakse tihtipeale pigem üüripinna plussiks, siis külmiku või pesumasina puudumine võib jätta üürikuulutuse pikemaks ajaks portaali üles, lisas ta.

Üürikorterit otsides tasub kindlasti nutitelefoni omanikel alla laadida tasuta üürikorteri otsimise rakendus KV Üürikad, mis värsked kuulutused kohe mobiili toob, või kasutada e-agenti, mis vastavalt otsingu parameetritele hakkab e-mailile soovitud kuulutusi edastama.

TOP 10 kõige vaadatumat üürikorteri kuulutust KV portaalis:

1. Väga heas korras 2-toaline sisustatud korter Tallinnas, Kristiine linnaosas. Kuu üürisummaks 525 eurot. 

2. Tallinna vanalinna üürikorter, kus on säilitatud algupäraseid elemente, millele juurde on lisatud luksuslikkust ja kaasaegsust. Kuu üür vanalinnale kohaselt 1300 eurot .

3. Värskelt renoveeritud 1-toaline korter Nõmme metslinnas, millel lausa 2 suurt rõdu ja odavad kommunaalkulud. Hind 300 eurot kuus.

4. Kõigi mugavustega 1-toaline korter Tallinnas Kristiines hinnaga 330 eurot kuus.

5. Tartus Jaamamõisas renoveeritud mugavustega 2-toaline korter hinnaga 300 eurot kuus.

6. Tallinnas Sõle tänaval 1-toaline üürikorter korraliku remondiga, hind 185 eurot kuus. 

7. 3-toaline täielikult möbleeritud, päikeseküllane ja soe korter Sikupilli piirkonnas hinnaga 350 eurot kuus. 

8. Värskeilmeline 2-toaline korter Tartus Teguri tänaval hinnaga 240 eurot kuus. 

9. Üürikorter Tallinnas hotelli Meriton kõrval 2014. aastal valminud majas. 2-toaline korter on rõdu, panipaiga ja parkimiskohaga hoone maa-aluses garaažis. Hind 570 eurot kuus.  

10. Kadrioru 2-toaline mugavustega ja möbleeritud korter hinnaga 350 eurot kuus. 

Hetkel on portaalis üleval rohkem kui 1800 üürikorteri pakkumist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474