Autor: Siim Sultson • 19. aprill 2023

Elukondlik kinnisvaraturg kogub laperdades hoogu

Järgmine poolaasta on elamispindade turul aktiivsem, kui eelnenud kuus kuud või siis hoopis: peale kevadist aktiveerumist jääb turg poolpassiivselt tiksuma. Igatahes - üüriturg paistab lähema poolaasta jooksul hoogu koguvat, liiati noolitakse aina enam eramuid, suvilaid ja talusid.
LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing tõdeb, et elukondliku kinnisvaraturu aktiivsust mõjutavad ka välistegurid.
Foto: Andras Kralla

Elukondlik kinnisvaraturg pakub huvi pea kõigile ja pidevalt, sõltumata aastaajast. Nüüd kevadel on turg mõnevõrra aktiveerunud. Valdkonna ekspertidele sai esitatud küsimus: Mis ootab Eesti elamispindade turgu ees lähema poole aasta jooksul (ost-müük, üürimine)?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474