Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. mai 2023

Äripäeva Kinnisvaraarenduse konverents 2023 toob kokku valdkonna asjatundjad

Juba seitsmendat korda toimuv tänane Äripäeva Kinnisvaraarenduse konverents hõlmab nii elukondlikku kui ärikinnisvara. Konverentsil jagavad valdkonna eksperdid kogemusi ja kasulikke näpunäiteid ning toovad kuulajateni tulevikuperspektiive.

Räägime pooleliolevatest huvitavatest arendusprojektidest- nende kujunemisloost, ehitamisest ja lõpptarbijate leidmisest. Analüüsime kinnisvaraturu hetkeseisu, räägime, kuidas töötada välja tootevalikuid, kuhu ja miks arendada. Lisaks kajastame asjaosaliste nägemust. Konverents toob kokku valdkonna esindajad, annab ülevaate turul toimuvast, jagab kogemusi ning kasulikke näpunäiteid, toob kuulajateni tulevikuperspektiivid.

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474