Autorid: Jane Suu, Siim Sultson • 28. september 2023

Arhitektuuribüroode TOP88: pühendumus + sujuv ja tõhus koostöö

Äripäeva koostatud Eesti tõenäoliselt esimese* põhjalikuma arhitektuuribüroode TOPi ettevõtted tegid aastal 2022 kogukäivet 44,5 miljonit eurot ja teenisid kokku kasumit 4,3 miljonit eurot. Ent ainult neist kogusummadest parima osa noppimisest jäi parimate hulka pääsemisest väheks.
Foto: Liis Treimann
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474