Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. juuli 2024

Viis levinud tingimust üürilepingutes, mis on ebaseaduslikud

Sageli kasutavad üürileandjad ära üürnike teadmatust ning lisavad lepingusse lisatingimusi, mis ei ole õiguspärased. Rendini õigusjuht Lia Siht teeb ülevaate ebaseaduslikest punktidest, mida võib leida paljudest üürilepingutest.
Rendini õigusjuht Lia Siht
Foto: Jake Farra

“Enne üürilepingu sõlmimist peaksid osapooled selle koos põhjalikult üle vaatama ning arutama läbi kõik punktid, mis segadust või lisaküsimusi tekitavad. Vastasel juhul võivad tähelepanuta jääda olulised teemad, mis rikuvad ühe osapoole õigusi või põhjustavad lihtsasti välditavaid konflikte,” selgitab turvalise üürimise platvormi Rendin õigusjuht Lia Siht.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474