Autor: Kristi Kool • 30. detsember 2019

Millised olid kõige loetumad lood aastal 2019?

Kinnisvarauudised tegi kokkuvõtte lõppeva aasta kõige loetumatest lugudest. Valminud TOP10 näitab, et inimesi on kõnetatud meie raadiosaated ja nende põhjal valminud artiklid ja et jätkuvalt on huvi kinnisvara puudutavate seaduste vastu. Samas pääses tabelisse ka paar üllatust.
Foto: Pixabay

Siin on aasta 2019 loetavuse TOP 10 alustades tagumisest otsast:

Koht nr. 10 Veskimöldre saab uue lasteaed-põhikooli

Ärge arvake, et üks lasteasutus on vähetähtis teema. Igal juhul pälvis Veskimetsa rajatav lasteaed-algkool nii palju tähelepanu, et tabelisse pääseda. Uudise leiad SIIT

Koht nr. 9 Kas seadustamata kinnisvara omanike hakatakse uuest aastast trahvima

Suurt huvi tekitanud artikkel, mis jõudnud veebis üleval olla vähem kui üks kuu, kuid mille jooksul jõudis aasta loetuimate lugude esikümnesse. Kel veel lugemata, tasub seda teha SIIN, sest kohe on käes 2020!

Koht nr. 8 Männiku asumisse kerkib uus Rimi supermarket

2018. aasta veebruaris lammutati linnapiiril väike Rimi, endine Säästumarket ja ilmselt ootas sealne kogukond pikisilmi uut kauplust, sest uudis uuest ja suuremast Rimist jõudis loetuimate lugude sekka. Artikkel on üleval SIIN.

Koht nr. 7 Vaata kui põnevad rõdud ehitatakse Noblessneri uutele kortermajadele

Kui pilt räägib rohkem tuhandest sõnast, siis video on veelgi kindlam viis inimeste huvi äratada. Eriti kui visioon on niivõrd äge. Vaata veelkord, millised majad on plaanitud püsti panna Noblessnerisse SIIN.

Koht nr. 6 Koplist tõotab tulla teine Kalamaja

Äripäeva raadio hommikuprogrammis oli külas Fund Ehituse arendusjuht Olivia Maimre ja jutt käis Kopli liinidele kerkiva uue elurajooni ümber. Intervjuust sündis artikkel, mis asub SIIN.

Koht nr. 5 Kinnisvarahaldajate ja -hooldajate TOP: tippu viisid uus juhtimissüsteem ja digipööre

Ermeesia edulugu jagavad ettevõtte juhatuse liikmed Priit Laug ja Kätlin Tamme SIIN.

Koht nr. 4 Inimene ostab kodu 5-7 aastaks ja siis otsib uue

Uus Maa Kinnisvarasaate põhjal valminud artikkel, kus 3 Kristit analüüsisid kinnisvaraturgu, tõusis auväärsele 4. kohale. Lugeda ja uuesti kuulata saab SIIT.

Koht nr. 3 Kui palju maksab kodu Hispaanias

Seda, et põhjamaa rahvas oskab lugu pidada Vahemerest ja soojast päiksest näitab huvi Hispaania kinnisvaraturu vastu. Kolmandaks tuli artikkel, mis valmis taas Uus Maa Kinnisvarasaate põhjal. Jaanus Laugus rääkis kuulajatele, kui kallis või odav on kodu Hispaanias. Antud saade oli Äripäeva Raadios juulikuu kuulatuim. Vaata lähemalt SIIT.

PANE TÄHELE! TULEKUL VEEBISEMINAR: Kuidas osta kinnisvara Hispaanias Kanaari saartel?

Veebiseminar toimub 05. märtsil kell 18.00-19.30 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Veebiseminari viib läbi kinnisvarabüroo Tenerife24 juht Eike Feigenbaum.

Loe lähemalt ja registreeru!

Koht nr. 2 Kas üürilepingut saab lõpetada enne tähtaega

Üüriturg on elav ja rõõm on näha, et üha enam inimesi huvitab tehingu seaduslik külg. Ehk on see põhjus, miks niivõrd kõrge koha sai nõuandeartikkel, mille kirjutas Uus Maa Kinnisvarabüroo jurist Karlis Kolk. Artikkel asub SIIN.

Koht nr. 1 Pärnusse kerkib 200-korteriline arendus

Kuigi kinnisvaraturu süda usutakse olevat Tallinnas, näitab Kinnisvarauudiste esikohalugu, et külmaks ei jäta meie lugejaid ka suvepealinn Pärnu. Aasta 2019 kõige loetum artikkel puudutab Pärnusse ehitatavat Rannapiiri arendust, kus kokku valmib 200 korterit. Praeguseks on viimases kortermajas järel veel mõned vabad pinnad. Vaata loetuimat artiklit SIIT.

Kinnisvarauudised.ee soovib kaunist aastalõppu ja uute uudisteni aastal 2020!

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474